KONCERT BENDA E-PLAY U NOVOM SADU 18.03.2011.

U okviru prolećne turneje, beogradski elektro bend E-PLAY će održati svoj samostalni koncert u Novom Sadu, u petak 18. marta sa početkom u 22 sata, u klubu Trema (SNP), a koji za novosadsku publiku organizuje Know How Production.

Beogradski bend E-play iza sebe ima 3 albuma  i predstavlja drugo ime EXIT online etikete, a u Novom Sadu će se pojaviti u sastavu Maja Cvetković, Biljana Todorovski, Sebastijan Kerekeš i Danilo Nikodinovski.

Grupa E-play i dalje koncertno promoviše njihov treći po redu album pod nazivom “Drago mi je da smo se upoznali”. Njihov  četvrti poredu sing “Vremeplov” trenutno se nalazi na listama poput “Jelen Top 10” , “Diskomera”. „Gruvanja“ itd. U ovoj pesmi kao specijalni gost pojavljuje se i Bane Bojović iz grupe Sunshine. Album „Drago mi je da smo se upoznali”, kao digitalno izdanje u okviru Exitove izdavačke kuće, može se besplatno preuzeti sa sajta www.exitmusic.tv

Fanovi  benda E-Play karte mogu kupiti u predprodaji u music shopu Mungos i klubu Trema (SNP), po ceni od 450 dinara na dan kocerta karta će iznositi 500 dinara.

Spot za pesmu “Vremeplov