Get Social With Us

KULTNI BEND BLOCK OUT 16. APRILA U NOVOM SADU

Koncert jednog od najautentičnijih bendova na našoj sceni „BLOCK OUT“ i ovog proleća biće održan u Novom Sadu, u subotu 16. aprila u klubu Trema, sa početkom u 22 sata. U okviru svoje prolećne turneje, sada već tradicionalno, ovaj  beskompromisni beogradski bend, održaće koncert za novosadsku publiku u organizaciji Know-How Production i promovisati svoj novi spot za numeru „Beograd spava

 

 

Nakon  Paraćina, Pančeva, Niša i Kragujevca, Block Out će svoj kultni status, dobijen još devedesetih godina sa albumom „Godina sirotinjske zabave“, ponovo predstaviti u klubu Trema na samo njima svojstven način, a kojem su ostali dosledni sve ove godine na našoj muzičkoj sceni.

 Atmosfera koju samo Block Out danas još može da napravi na svojim svirkama idalje predstavlja potvrdu njihove autentičnosti, sa kojom se identifikuju različite generacije, a posebno ohrabruje sve veći broj mladih koji daju potvrdu njihovog neospornog kvaliteta.

 Novi Sad će ih i ove godine dočekati u klubu Trema, u subotu 16. aprila sa početkom u 22 sata, Karte u predprodaji se mogu kupiti u cd shop Mungos i klub Trema po ceni od 500din, cena karte na dan koncerta 600din.

Nakon koncerta u Novom Sadu Block Out ovog meseca još očekuju i veliki koncerti u Banja Luci 23. aprila i u Beogradu 29. aprila.