our services

KNOW HOW PRODUCTION je agencija koja se bavi organizacijom svih vrsta dogadjaja od koncerata, preko iznajmljivanja opreme za ozvučavanje, tehničke organizacije seminara, konferencija, usluga fotografisanja i video snimanja, kao i ostalih usluga u oblasti propagande i različitih vidova kampanja.

Organizacija dogadjaja

Organizacija dogadjaja

Usluge agencije KHP obuhvataju svaku fazu organizacije događaja: kongresa, seminara, konferencija, prezentacija, promocija, sastanaka, team building aktivnosti, godišnjica i proslava, sportskih, muzičkih, dramskih uz potpunu kreativnu, tehničku i logističku podršku same realizacije događaja.

AV production

AV Produkcija

KHP produkcija pruža kompletnu uslugu na tehničkoj realizaciji događaja . Sa preko 15 godina iskustva u audio vizuelnoj tehničkoj produkciji i kreativnim uslugama za javne događaje, festivale, zabave, korporativne događaje i privatne funkcije, kao i virtuelne događaje .

Ponuda bendova

Ponuda bendova za sve vrste dogadjaja

Promocija

Poverite našem iskusnom timu stručnjaka za događaje da kreiraju nezaboravne trenutke koji podižu vaš poslovni imidž, bilo da je vaša publika virtuelna ili lična.

15 Years Experience

5 Star Rating

Quick Turnaround

Dedicated Support