MILAN PETROVIC QUARTET NA DUNAVSKOJ SALETLI

U okviru progama DUNAVSKA SALETLA SNAGOM NIS-a u četvrtak, 25.avgusta, sa početkom u 20h nastupiće Milan Petrović Quartet.

 

Ovaj beogradski quartet nastupiće u Dunavskom parku, gde će ljubitelji muzike moći da uživaju u izvodjenju autorskog, instrumentalnog zvuka – jazz, swing i blues orjentacije, koje je komponovao Milan Petrović.

Milan Petrovic Quartet u Novi Sad dolazi u punom sastavu, ali i pojačan sa specijalnim gostom na gitari – Predragom Manovim.

Pored Milana Petrovica na syntu i orguljama, nastupiće i Darko Golić na basu, Lehel Nagy na saksofonu i Ivana Eremic na bubnjevima, gde ce ekskluzivno novosadskoj publici biti predstavljen dolazeći album Milana Petrovića pod nazivom „Excursion„. Prvi singl sa ovog albuma pod nazivom „Orient Express„, koji je Milan uradio saradjujući sa Wikluh Sky‘om i Blue Family, nalazi se na top listi Diskomera Studija B i možete ga poslušati na http://www.studiob.rs/radi​o/diskomer.php

U slučaju lošeg vremena koncert će biti održan u antreu Muzeja Vojvodine.

Više informacija o Milanu Petrovicu, kao i o njegovim nastupima mocete pronaći i na www.milanpetrovic.com , www.facebook.com/pages/Milan-Petrovic-musician/120470931347384