Get Social With Us

NOVI SINGL MILANA PETROVIĆA “AUTUMN IN LONDON”

Novi, drugi po redu, singl Milana Petrovića pod nazivom “Autumn in London” biće objavljen u medijima u četvrtak, 15. decembra 2011. godine, koji je autorsko delo Milana Petrovića, u izvodjenju sa našim renomiranim muzičarima.

 

Novi singl je drugi po redu koji će biti objavljen sa novog, dolazećeg albuma EXCURSION, a na kojem su saradjivali muzičari kao što su Vasil Hadžimanov na klaviru I aranžmanu jazz delova signal, Aca Celtic iz Orthodox Celts-a na vokalu, Dušan Bezuha – gitara, Marko Cvetković na basu iz Del Arno Bend-a, na bubnjevima Marko Perić iz benda Mašta Bašta, dok orgulje i synth, kao i ceolokupnu kompoziciju i aranžman potpisuje sam Milan Petrović.

 

Milan Petrović je sa albuma Excursion, kao prvi izbacio singl Orient Express, dok je na celokupnom albumu saradjivalo čak 38 gostujućih muzičara (39. gost je umetnički fotograf Ivan Grlić). Milan je od 1995. prisutan na domaćoj sceni, a do 2009. je bio i klavijaturista Del Arno Banda. Svirao je sa skoro svim eminentnim blues bandovima srpske scene, a jazzom se bavi od 2002. godine.

 

Više o izdanju, autoru i koncertnim aktivnostima Milan Petrovic Quartet-a možete pronaći na web stranicama:
www.milanpetrovic.com

www.facebook.com/pages/Milan-Petrovic-musician/120470931347384

www.facebook.com/pages/Milan-Petrovic-Quartet/292852940739616

 

 

Singl „Autumn in London“ na youtube.